Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής
– Πανελλαδικά απο 3€ –

SDR Printhouse Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier) στα στοιχεία που έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών. Επίσης εκτελούνται παραλαβές από το κεντρικό κατάστημα του SDR Printhouse, ημέρες και ώρες καταστημάτων.

 

ΕΞΟΔΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι πανελλαδικά 3€ για τα πρώτα 2 κιλα και 1€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2€.

Σημείωση: Στην περίπτωση που ένας πελάτης αρνείται την παραλαβή προϊόντων, περισσότερες από 2 φορές, το SDR Printhouse διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στον πελάτη τα μεταφορικά του συνόλου των αποστολών ή να αρνηθεί την αποστολή των προϊόντων.

 

ΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα SDR Printhouse παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.

Σημείωση: Το SDR Printhouse δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η παραγγελία σας δρομολογείται αμέσως μόλις την πραγματοποιήσετε και συνήθως έρχεται στα χέρια σας μεταξύ 1 ως 3 εργάσιμων ημερών.